Проекти

ПРОЕКТИ

Многобройните реализирани проекти и доволните клиенти са нашето най-голямо признание.

Цените са много добри! Препоръчвам.

Беше ме страх да попитам за цената защото навремето на баща ми му смъкнаха 2500 лева за електропастир, който така и не спря овцете да минават. За 900 лева с Бентли фарм направихме 50 декара заграждение за овце и кози и работи перфектно. Хората бяха много любезни. Техниката е качествена. Усеща се разликата в мощността спрямо другите електропастири. По-важното е, че и животните го усещат.
Иво Гълъбов, с. Ощава

Никакви проблеми

Благодаря на момчетата за монтажа и за соларния комплект, с който работим на място без никакъв ток. Много съм доволна, животните свикнаха. Още не съм изгонила пъдаря, но си го мисля вече.
Станка Иванова, с. Житен

Зоопарк „София“. Проект за носати мечета (коати).

Бентли фарм ООД изгради електрическата ограда за ограждането на носатите мечета в Софийския зоопарк. Коатито е дребно пъргаво животно произхождащо от Южна Америка. Проектът се състои от 12 редова електрическа ограда, с паралелно заземяване и редица сложни връзки. Също така сме изградили електропастира на тигъра в зоопарка в Пазарджик, мечката в зоопарка в Плевен и редица други. Ние сме фирмата с най-голям опит в контрола на диви животни в България.
Електропастирът е психологическа бариера пред животните, която не оставя трайни наранявания и е хуманна алтернатива на шиповете и бодливата тел. За приноса си Бентли фарм получи грамота от ръководството на Софийския зоопарк.

20 дка електропастир за коне на 2 реда

Приятели ни препоръчаха Бентли фарм ООД. Купихме соларен електропастир S500 и не сме имали никакви проблеми. Доволни сме от фирмата, поддържа наличности и не се налага да чакаме за материали. Хората са любезни, всичко обясняват.
Таня Иванова гр. Смолян
Станка Иванова, с. Житен

Заслужава си!

„От 10 години ползвам електропастири. Има коренна разлика между новозенландските захранващи устройства на Спийдрайт и другите марки. Реално погледнато всичко друго е любителска техника. Предишният ми електропастир се водеше че е 5 Джаула и ми го бяха продали за голям и мощен. Реално на 1000 метра напрежението падаше почти до нула. С енергизатор на Спийдрайт с мощност 3 Джаула поддържам 7500 Волта по 7 километра ограда и нямам никакви проблеми. Заслужава си.“
Симеон Костов, гр. Благоевград

14 километра електрическа ограда за дивеч

В ловно стопанство „Рила“ на 1800 метра надморска височина, при изключително труден терен с пресичане на две реки изградихме 14 километра електрическа ограда. Електропастирът е седем редови с въздушно заземяване и е специално предназначен за сърни, диви прасета, мечки и вълци. Постигнато напрежение 6500 Волта във всяка точка на оградата. Клиентът изключително доволен – поръча друг голям проект при Бентли фарм. Ние сме единствената фирма в България, която успешно може да реализира подобен проект, тъй като разполагаме с най-мощните професионални енергизатори.

40 декара ограждение на картофени насаждения срещу диви прасета

Много сме доволни. Спим по-спокойно и след като поставихме електропастир от Бентли фарм. Ще разширим заграждението догодина и отново ще ползваме същата фирма.

МАВВИ 90 ЕООД, гр. София

Много съм доволен

„Много съм доволен и ако кажете на някой да го препоръчам, ще го препоръчам от все сърце. Преди брат ми по два пъти на седмица обикаляше да търси животните. Имахме късмет, че не загубихме някоя крава. Сега стоят мирно пред електропастира. Козите също бързо се научиха . Вече над 2 години го ползваме.“
Антони Борисов, с. Вакарел

20 годишен Спийдрайт

Този електропастир Спийдрайт е закупен преди 20 години от чужбина и продължава да е на вярна служба при своя собственик от село Драчево. За 20 години никога не е спирал да работи и никога не е давал проблеми. Само още една причина да очаквате от своя енергизатор Спийдрайт ПОВЕЧЕ от двете години гаранция.

7 километра ограда около изкуствен водоем. Срещу видри, мечки и други диви животни.

9 редова електрическа ограда, не се изгражда лесно. И не всеки знае как да я изгради. Не се доверявайте на непрофесионалисти.
„Това е втори проект, който правим с Бентли фарм ООД за електропастир. Както и първият – беше доставено в срок, съгласно офертата и предварителните разговори. Пак ще поръчваме.“
Димитър Кожухаров, ръководител на обекта.

Бентли фарм ООД е в състояние да предложи защита на водоеми и рибарници срещу видри и други диви животни.

1200 декара за овце. Препоръчвам!

Чудесна работа ми върши. Не предполагах, че така добре ще се получи и за толкова малко пари. Това е най-евтината и най-добрата ограда за животни. Препоръчвам на всички.

Кирил Николов гр. Айтос

100% удовлетворение на клиентите

В нашата политика на продажби, удовлетворението на клиента е на първо място, а препоръката от клиент е номер едно маркетингов инструмент за нас. Ние винаги ще предложим точно онова, от което имате нужда. Нищо повече и нищо по-малко. Компонентите и факторите на добрата електрическа ограда са много, но не е необходимо да сте запознати с всички. Достатъчно е да се доверите на нашите специалисти. Те имат богат опит и експертиза в електропастирите и могат да Ви предложат точното решение, което да Ви свърши работа. Електропастирите са ни първо качество и рядко се развалят. Ако все пак се случи, ще заменим или поправим електропастира гаранционно и извън гаранционно, ще Ви консултираме и напътстваме в изграждането на професионална и работеща електрическа ограда. Даваме 2 години гаранция за изправността на уредите и удължена гаранция – 4 години по желание на клиента. Вашето удовлетворение е наш приоритет.
Илия Маринов, Управител на Бентли фарм ООД