BLOG

Проект Зоопарк София

юни 06, 2017


Бентли фарм ООД участва като подизпълнител в най-мащабния проект по реконструкция и обновяване на Зоопарк София от създаването му през 1984. Като специалисти в електропастирите на нас беше поверено изграждането на електрическите огради в сектор “Хищници – Големи котки”. В рамките на проекта изградихме оградата на тигъра, два ягуара, пума и пантера. Това е втора доставка на електропастири от Бентли фарм ООД за Зоопарк София, след като през 2014 построихме огради за носати мечета и коне. Освен в Зоопарк София, Бентли фарм има реализирани проекти за Зоопарка в Благоевград – електропастир за мечка, зоопарка в Пазарджик – тигър, зоопарка в Плевен – мечка и новостроящия се зоопарк в Пловдив, където изграждаме всички електропастири по проекта. Фирмата ни се ползва с признанието и уважението на водещите зоопаркове в страната, организации за диви животни и ловни стопанства. Безкомпромисното качество на предлаганата от нас техника и експертизата ни в изграждането и проектирането, ни дава възможност да реализираме успешни, устойчиви електропастири за всякакъв вид животни, независимо от разстоянието, площта, терена и захранването.

Не на последно място нашите електропастири напълно покриват изискванията на Европейската асоциация на зоопарковете (EAZA). Електропастирът е безопасен и хуманен начин за контрол на животни, който не създава рискове, не причинява наранявания и е модерна алтернатива на доскоро използваните в зоологическите градини метални шипове.

След като можем да осигурим контрол на тигри и мечки в затворена среда, представете си какво можем да направим за Вашите крави, коне, овце и кози. Доверте се на професионализма и изпитаните решения, без повече експерименти с оградата.

Ако все още сте скептични към електропастирите, защото сте използвали друга марка, посете Зоопарк София и вижте нашите електропастири в действие!