ЗА НАС

БЕНТЛИ ФАРМ ООД

Удоволетворението на клиентите е приоритет за нас

Фирма Спийдрайт (Нова Зеландия) е пионер в областта на електропастирите. Компанията е изковала международна репутация за качество и издръжливост. Спийдрайт произвежда електропастири от 1938г, преминали теста на времето в суровите условия на хиляди ферми по света. Името Спийдрайт означава водещи иновации, коректност и качество.

С репутация градена повече от 80 години, Спийдрайт е марката, на която фермерите могат да се доверят.

 

 

Ние се отнасяме сериозно към контрола. Както контрола на фермите, така и контрола на собстеното ни производство. Ако имате сериозно намерение да контролирате добитък или диви животни, използвайте марка, с глобална репутация в областта на електропастирите.

Използвайте Спийдрайт, защото ние предлагаме:

 

МОЩНОСТ: Електропастирите на Спийдрайт са създадени да работят при най-тежки условия. Те подават напрежение при най-богата растителност. Проектирани са да дават на вашата система най-висококачесвтен импулс, което значи максимална енергия за всеки електрошок.

Краен резултат: По-добър контрол.

НАДЕЖНОСТ: Продуктите на Спийдрайт са произведени за продължителна експлоатация. Надеждни и здрави, захранващите устройства на Спийдрайт, комбинират последните технологии в областта. Продуктите на Спийдрайт просто работят безупречно.

КАЧЕСТВО: Всички продукти се произвеждат по най-високите международни стандарти. От най-малките компоненти до монтирането на комплекс от електрически  вериги. Всички аспекти на производството са стриктно наблюдавани за да се гарантира най-високо качеств0.

ГАРАНЦИЯ И ПОДДРЪЖКА: Като част от глобалната дистрибуция и професионална поддръжка, предлагаме гаранционно и след гаранционно обслужване на всеки един продукт. Това означава, че клиентите на Спийдрайт получават повече, от просто голяма гама от качествени продукти. Клиентите получават сигурността на компания, която стои зад това което продава, с водеща гаранция в индустрията за всеки продукт. Гаранцията за захранващите устройства е 2 години, а за изолаторите от 2 до 10 години. За повече подробности, моля свържете се с нас.

СПИДРАЙТ ИНОВАЦИЯ: Историята на Спийдрайт се гради на базата на здрава работа и иновация. Днес не прави изключение. Вслушвайки се във фермерите, Спийдрайт продължава да доставя на пазара нови продукти, които улесняват животновъдството.

Официален дистрибутор за България: Бентли фарм ООД