BLOG

Защото сме отговорни

юни 02, 2016
Коментарите са изключени за Защото сме отговорни

Всеки добър животновъд знае, че най-ефективният и удобен метод за контрол на добитъка е електрическата ограда. Наред с удобството и ползите от електропастира възниква и отговорността към околните и тяхната защита от случайния им досег с оградното въже и неприятното усещане от съприкосновението с електрическия ток. Всички електропастири предлагани от Бенли фарм са напълно безопасни и притежават редица защити контролиращи напрежението на силата на тока доказани в практиката. Но също така в целия свят е прието наличието на електронен пастир да бъде сигнализирано по подходящ начин, за да се предпазят преминаващите наблизо хора (туристи, други стопани и т.н.) от физически дискомфорт.

Защото сме отговорни към клиентите ни и обществото от Бентли Фарм ООД през 2016 и 2017 година, ще раздаваме БЕЗПЛАТНИ ТАБЕЛКИ за сигнализация на със всеки закупен енергизатор за електропастир. Табелките са в яркожълт цвят, с пиктограма и предупредителен надпис “Внимание електропастир!”. Лесни са за прикрепване към оградата, изработени от здрава пластмаса и благодарение на сигналния си цвят са лесно забележими от разстояние.

За всеки закупен от Бентли фарм електропастир предоставяме една или повече предупредителни табелки в зависмост от вида и дължината на оградата. Това е част от нашата политика за насърчаване на отговорно животновъдство и отгговорно ползване на електрическите огради.

Поръчайте от нас и ще получите своите предупредителни табелки за електропастир напълно безплатно. Дори електропастирът Ви да не е закупен от нас, ще Ви изпратим съответния брой табелки при покупка на аксесоари за електропастир на стойност над 200 лв.

Попитайте за своите табелки! Нека бъдем отговорни стопани!