BLOG

Запишете се за безплатно обслужване на Вашия електропастир

март 14, 2016

Пролетта е времето през годината, което е най-подходящото за изграждане или оптимизиране на електрическата ограда. През зимата, вследствие на атмосферните влияния, могат да са настъпили изменения в конструкцията на оградата, които да затрудняват пълноценното й използване. А всеки стопанин иска винаги да може да разчита на електропастира си. Ние от Бентли фарм знаем това. Като част от нашата политика за 100% удовлетворение на клиентите и следпродажбена поддръжка стартираме кампания за безплатно обслужване на закупените от нас електропастири. Наши експерти ще Ви посетят на място за оценка и анализ на съществуващата електрическа ограда. Въз основа на анализа, ще направят предложения за оптимизирането й и за отстраняване на проблеми (ако има такива). Ще Ви консултират ако се нуждаете от разширяване или промяна на оградата. Ще Ви дадат ценни съвети за правилна експлоатация, поддръжка, заземяване и др.

Записването за безплатно обслужване вече започна! Запишете се и Вие на office(а)bentleyfarm.bg.

Небходимо е само да предоставите следните данни: Име, точен адрес, телефон за връзка, вид заградени животни, модел и сериен номер на захранващото устройство (електропастира).

Посещенията във връзка с безплатното обслужване ще бъдат извършвани по предварително одобрен график. Ще се свържем с вас за уточняване на походящо време за посещеннието. Записвания се приемат до 15.06.2016.