BLOG

Демонстрация на електропастири в гр. Шумен

май 04, 2016

Бенли фарм организира презентация на някои от най-търсените си електропастири специално за животновъдите от гр. Шумен и областта. Събитието, което се проведе на 27-ми април 2016г., предизвика силен интерес и бе посетено от над 20 фермери от област Шумен. Експертите на дружеството демонстрираха възможностите на електропастирите произведени от Speedrite, Нова Зеландия. По време на презентацията бяха представени моделите AN90 и Unigizer 500, който е и най-продавания модел на Speedrite в България. И двата модела са специализирани електропастири за крави, които осигуряват високоефективен шок за максимален контрол над добитъка. AN90 е от най-надежните портативни електропастири.  С изходящ импулс 0,12 J е идеален за огради до 2км.  Unigizer 500 е с възможност за всякакъв тип захранване, а с изходящият си импулс от 1J дава възможност за заграждане на до 30 декара площ.

С нагледни материали бяха показани предимствата на новозеландските електропастири, както и подробно обяснени характеристиките на различните модели, открояващи ги от други електропастири на пазара. Събитието се проведе на открито, за да може посетителите да се запознаят на живо с възможностите на електропастирите за контрол на животните. От презентацията отново стана ясно и начина, по който се измерва изходящия импулс на енергизаторите Speedrite и и защо на практика той е по-голям от този на други марки независимо, че се характеризират с едни и същи джаули.

Специалистите на Бентли фарм изясниха подробно  и основните параметри и характеристики, които трябва да се вземат предвид при избора на енергизатор. Както и това, че те трябва да бъдат съобразени с вида на заградените животни, особеностите на терена и дължината на оградата. За да помогнат на всеки в избора на най-подходящия електропастир, експертите на дружеството отговаряха на всякакви въпроси свързани с изграждането на ефективна електрическа ограда, проведоха индивидуални консултации и срещи с всички желаещи.

Всички представени по време на презентацията модели електропастири могат да бъдат открити на ул.Цар Освободител 99 (сградата на сортови семена) ет. 4, офис 2. Телефон за връзка: 0889 34 06 34