BLOG

Бентли Фарм на Първия конен фестивал у нас

октомври 01, 2015

Бентли фарм ООД се включи в първото издание на “Конен фестивал – 1000 конски сили”, организирано от списание “Езда”. Събитието се проведе на 26 септември 2015г. на Националния хиподрум в гр. Банкя под патронажа на Министъра на земеделието и храните г-жа Десислава Танева. Посетителите имаха възможност да разгледат на място някои от най-продаваните електропастири Speedrite, предлагани от Бентли фарм ООД.

Беше изградена и демонстрационна електрическа ограда, която желаещите можеха да тестват със специален Откривач на грешки – уред отчитащ напрежението и силата на тока по оградата. На щанда на фирмата можеше да бъде намерено и разнообразие от стоки за животновъдството. Всички те, както и още много други, се поддържат в постоянна наличност в магазините на Бентли фарм в София, Пловдив и Свиленград.

Конният фестивал беше първото по рода си събитие за България, чиято цел беше да покаже различните лица на коня и приложението му в живота на съвременния човек. Бяха организирани различни съзтезания за коне, демонстрации на дресура за коне, модно ревю “Коне и мотори”, както и много други атракции за посетителите. Бентли фарм ООД осигури голямата награда за победителя в състезанието по надтегляне на тежковозни породи коне. Комплектът соларен електропастир (подходящ за ограждане на коне) беше връчен лично от управителя на фирмата г-н Илия Маринов.