BLOG

Бентли фарм на АГРА 2016

март 01, 2016

За поредна година Бентли фарм ООД участва в Международната селскостопанска изложба АГРА в гр. Пловдив. Събитието е най-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа и се проведе от 24 до 28 февруари 2016г.

По време на изложението Бентли фарм представи както едни от най-търсените си продукти, така и продукти нови за българския пазар. Щандът на дружеството предизвика силен интерес сред посетителите с разнообразието си от ушни марки, електропастири и ветеринарни инструменти.

Експерти на Бентли фарм демонстрираха някои от най – предпочитаните електропастири, сред които Униджайзер 15000i с дистанционно управление, достатъчно мощен за да захрани ограда на 800 декара площ. Можеха да бъдат разгледани и по-малки електропастири, подходящи за средни и малки заграждания, като Униджайзерите 1000 и 500 и моделите АN90 и АN20. Освен захранващи устройства за електропастири бяха представени и различни видове оградни ленти и въжета, изолатори и много други аксесоари за електрически огради. Специалистите на дружеството консултираха всеки желаещ, за да помогнат в избора му на подходящ за целите му електропастир в зависимост от конкретните му нужди, вида животни и дължината на оградата.

С участието си в АГРА 2016 Бентли фарм предостави възможност на всички посетители да се запознаят на място с част от продуктите предлагани от фирмата и да се убедят в техните предимства. Обратната връзка и удоволетворението на клиентите винаги са били сред приоритетите на Бентли Фарм.

 

Участието на Бентли фарм в изложението бе отразено и от телевизия Евроком Царевец.

Продуктите, представени по време на АГРА 2016, както и още видове електропастири, ушни марки и ветеринарни инструменти могат да бъдат намерени или поръчани във всички магазини на Бентли фарм.